cursussen en workshops

Cursus ReversieMethode

ZIE JE KIND EN ONTDEK JEZELF

Als ouders en opvoeders hebben we het beste met onze kinderen voor en proberen hen alle liefde en bescherming te geven om ze te laten opgroeien tot gelukkige, zelfstandige volwassenen. Daarbij geven we onze kinderen bewust en onbewust verschillende lessen en ervaringen mee. Soms kan het kind hier minder goed mee overweg en werken ze averechts. Wederzijds onbegrip, moeilijk gedrag van het kind en wanhoop bij de ouders kunnen het gevolg zijn.

De cursus Reversie Methode®, Zie je kind en ontdek jezelf, helpt ouders en opvoeders dichter bij hun kind én zichzelf te laten komen en zo de weg voor het kind vrij te maken om zijn pad te kunnen volgen.

Een snelle en doeltreffende cursus voor ouders en opvoeders die:

  • Willen ervaren waarom ze doen wat ze doen binnen de opvoeding
  • Willen begrijpen waarom hun kinderen doen wat ze doen
  • Willen leren hoe zij hun kind het beste kunnen begeleiden in hun eigen groeiproces
  • Meer in hun eigen kracht willen staan binnen de opvoeding én daarbuiten!

Enkele onderwerpen die aan bod komen, zijn:

  • Het nieuwetijdskind
  • Energie
  • Spiegelen
  • Eigenwaarde
  • Karaktervorming
  • Soorten karakters

Tijdens de avonden is er veel ruimte voor het delen van je verhaal over jouw kind(eren) en mooie oefeningen. Laat je verrassen én raken en voel je sterker worden!

Kosten: € 195,00 voor de cursus van 8 avonden incl. koffie en thee en een manual.
Aantal deelnemers: minimaal 4, maximaal 8.

Start Purmerend: binnenkort

Meld je aan door een mail te sturen met vermelding van je naam, telefoonnummer en leeftijd van je kinderen.

Ik meld me aan

Kennismaking met het Enneagram:

VAN VERDEDIGING NAAR KWALITEIT

Wie zijn we eigenlijk en waarom doen we wat we doen? Vragen die we onszelf niet iedere dag stellen, terwijl ze wel helpen onszelf beter te leren kennen en te ontwikkelen.

Het Enneagram is een prachtig model om jezelf als persoon en/of ouder aan enneagramde hand van de 9 persoonlijkheidstypen beter te begrijpen. Het is geen model waarin je in een hokje geplaatst wordt; het geeft je juist een opening naar andere kwaliteiten die je diep van binnen in meerdere of mindere mate al hebt.

In je jeugd zijn alle kwaliteiten van het Enneagram ter ontwikkeling langsgekomen. Sommige heb je volledig ontwikkeld, sommige maar half en andere helemaal niet. Het kan ook zijn dat je een kwaliteit zo eigen hebt gemaakt dat er weinig ruimte over bleef voor een andere zienswijze. Je reageert dan in elke situatie vanuit één Enneatype.

Maak kennis met de 9 persoonlijkheidstypen in de veiligheid van een bekende omgeving met je eigen vrienden om je heen. Herken jezelf in de typen en word je bewust van je patronen, valkuilen en kwaliteiten. Gedurende de periode tussen de twee workshopdelen kan je dankzij de manual de kwaliteiten van enkele typen “uitproberen” en ervaren wat dit met jou doet en met de mensen om je heen.

Kosten: € 45,00 voor 2 dagdelen of avonden incl. een manual.

Aantal deelnemers: minimaal 4

Wanneer jij als gastvrouw minimaal 4 genodigden hebt, hoef jij de cursus niet te betalen. Mijn  dank voor jouw gastvrijheid.

Wil jij graag gastvrouw zijn of heb je nog een vraag? Bel of mail gerust.