ervaringen

Praat niet over jezelf, dat is onbescheiden. Ben ik ook onbescheiden als ik op mijn website zet wat anderen over mij zeggen?!

Annette: Door haar voel ik mij welkom, gezien, gehoord en begrepen. Zij is voor mij precies de coach die ik nodig heb, die mij een zetje in de rug kan geven, kan confronteren met vragen of uitspraken, naar mij luistert, maar waar ik ook heerlijk mee kan lachen. Het is een heel natuurlijk, hartelijk en liefdevol contact. Yolanda, dank je wel om wie je bent!

José: Ze weet niet half (misschien ook wel)hoe ze met haar eigenheid al zoveel ondersteuning biedt; het is een mengeling van de ander erkennen en ook zo heerlijk bruisend, spontaan en relativerend. Kennis van zaken, to the point
Maaike: Ik ben erg blij met Yolanda,ze is lekker nuchter en heeft veel humor. Ik kan bij haar terecht met vragen en dingen waar ik mee zit,of niet begrijp. Ze geeft positieve feedback en zet me weer aan het denken, of geeft me net even een andere kijk op een bepaald onderwerp. Ze laat je in je waarde en geeft je een goed gevoel over jezelf!

Marieke: Vanaf het moment dat ik je zag Yolanda voelde ik een bepaalde aantrekkingskracht dat jij mijn coach zou worden. Het was een bepaalde energie, uitstraling, maar vooral ook kracht waarbij ik mij prettig voelde. Tijdens de afgelopen maanden zie en ervaar ik je op verschillende manieren. De ene keer voelt het heel prettig de ander iets minder en kan ik het niet altijd plaatsen.
Ik vind de benadering één op één heel prettig. Jij bood mij hulp door naar mij te luisteren, mij te bevragen, te laten voelen en tevens m.b.v. spiertesten en humor, mij nieuwe stappen laten maken. Het zet mij tot voelen, leren en groei.

Sandra: Ik vind dat Yolanda een enorme positieve energie & kracht uitstraalt. Dit vind ik mooi om te zien en fijn om bij aanwezig te zijn! Ik merk dat Yolanda al veel ervaring heeft als coach, ook vanuit haar NLP “achtergrond”. Ik ervaar het als prettig en enorm leerzaam dat Yolanda mij soms “los van het gevoel” op een open en eerlijke manier feedback geeft ten aanzien van mijn ervaringen. Dit helpt mij om mijn ervaring en mijn gevoel hierbij nóg beter te kunnen begrijpen. Ik ervaar hierin zorg en steun.

Stefanie: Yolanda is een heerlijk mens en een fijne coach. Wanneer ik een vraag heb krijg ik daar altijd antwoord op en geeft zij mij het gevoel dat ook geen één vraag te gek is. Haar nuchterheid is prettig, ze communiceert helder en is eerlijk, toch ook laat ze een bepaalde kwetsbaarheid zien en leeft zij echt met me mee.